...

Razvojni projekti

Evrokontakt je specijalizovan za razvoj i realizaciju razvojnih projekata koji su veoma važni za podizanje kvaliteta života u zajednici, pogotovo u Srbiji koja prolazi kroz veoma dug i bolan process tranzicije.

Naše reference

Kako radimo razvojne projekte

Potrebe društva su velike a sredstva iz javnih izvora nedovoljna za njihovo zadovoljenje, te je veoma korisno pristupiti drugim potencijalnim izvorima sredstava, posebno donatorskim.

Mi smo se opredelili za metodologiju upravljanja projektnim ciklusom koja je važeća i prihvaćena u Evropskoj uniji (Vodič iz 2004. godine), budući da je Evropska unija za nas najveći i najznačajniji izvor sredstava za realizaciju razvojnih projekata, a metodologija po kojoj distribuira pomoć je razvijena i veoma precizno definisana.

evrokontakt lideri
nasi projekti

Od osnivanja 2007. godine realizovali smo veći broj razvojnih projekata koje su finansirani od strane Evropske unije, ministarstava Vlade Republike Srbije i iz drugih izvora.

Imamo dosta iskustava u projektnim partnerstvima sa lokalnim samoupravama I drugim organizacijama civilnog društva u Srbiji. 

Evrokontakt je razvio I edukativni program ”Upravljanje projektnim ciklusom po standardima Evropske unije”, kojim je omogućeno da polaznici steknu zavidan nivo znanja potreban za bavljenje projektnim menadžmentom zaposlenima u javnom I civilnom sektoru u Srbiji.

Podatke o najvažnijim realizovanim projektima možete pogledati klikom da dugme ispod.

nasi projekti

Naši projekti

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.